Loading...

Urimi i veçantë i Alaudin Hamitit në ditëlindjen e gruas së tij

Share it

Sot feston ditëlindjen bashkëshortja e moderatorit të njohur kosovar, Alaudin Hamitit.

Ai hyri në Instagram për të ndarë disa fotografi krah Yllkës, të cilën e uroi me fjalë shumë të veçanta.

“Mendoje një dëshirë, dhe bëje të vërtetë! I bekuar të jetë ai që është për rreth teje!

Ka qenë një vit i çmendur, një i egër është më tutje, urime ditëlindja dashuri”, ka shkruar ai./prive

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.