Të tjerë demokratë “tradhtojnë” sot Lulzim Bashën dhe i bashkohen Sali Berishës

2 days ago billbordi01 0

Kryesia e degës 11 ka publikuar emrat e anëtarëve që kanë firmosur për Kuvendin Kombëtar të datës 11 dhjetor.

Vendimi është marrë me mbi 2/3 e votave të anëtarëve të kësaj dege.

Ata kanë publikuar edhe emrat duke shprehur hapur mbështetjen për ‘Foltoren’ e ish-kryeministrit Sali Berisha dhe thirrjen e Kuvendit Kombëtar në datën 11 dhjetor, ditën e themelimit të Partisë Demokratike.

Kujtojmë se të njëjtën gjë bëri edhe dega 6 pak më parë.

FOTO: