Loading...

Së shpejti dasmë! Sarah Berisha thyen heshtjen

Share it

Pas daljes nga Big Brother Sarah dhe PM vazhdojnë të jenë një ndër çiftet e krijuar.

Sigurisht e për ta ka patur aludime të shumta që nga shtatzënia e deri tek dasma apo ndarja.

Sërish një ndjekes ka pyetur Sarah nëse dasma do të vijë e nëse ata e kanë menduar “Po madje atë gjë diskutojmë cdo ditë” – shprehet Sarah.

Ndonse duket më tepër si ironi, gjithsesi ndoshta na bëjnë e ndonjë surprizë.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.