Safete Mustafa fle në krahun e këtij personi

17 hours ago billbordi01 0

Me gjasë po mendonit që Safete Mustafa fle rehat, qetë e këndshëm në krahrorin e Sahides, por jo.

Thuajse të gjitha motrat, përfshirë edhe Safeten, kanë një lidhje tejet speciale me motren më të vogël, Lulen.

Safetja dhe Sahidja në këtë fotografi shihen pranë motres së vogël në një vend me natyrë mjaftë të bukur, shkruan “Kosovarja”.

Siç mund ta shihni, Safetja e ka mbështetur kokën në krahun e motres së vogël. Ato, duken të lumtura pranë njëra tjetres.

FOTO: