Loading...

Sa e ka zbukuruar shtatzënia, Einxhel sjell foto nga pushimet

Share it

Einxhel Shkira është në pritje të ëmbël. Ajo do bëhet nënë e një djali shumë shpejt.

Bashkë me partnerine saj Dagzin ndpdhen në pushime ku po sjellin oamje të shumta.

Në një foto në pasyre ajo duket kaq e ëmbël dhe shtatzënia e ka zbukuruar edhe më shumë./InfoKosova/

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.