Ryva Kajtazi rregullohet e bëhet si nuse

2 months ago billbordi01 0

Kur është fjala për paraqitjet fizike, Ryva Kajtazi në çdo kohë godet me stilin që ka.

Ajo duke u përkushtuar maksimalisht tek vetja, gjithmonë duket e dalluar dhe merr vëmendje të madhe, shkruan “Kosovarja”.

Në një imazh të fundit që ka publikuar këngëtarja duket tejet mahnitëse, teksa shihet e rregulluar si nuse.

Mos të harrojmë, ajo është nënë e dy fëmijëve por dallohet me linjat që ka.

Binduni me imazhin në vijim.

VIDEO: