Reja e Shkurte Fejzës me flokë deri në fund të shpinës, do ju mahnis me pamjen e fundit (FOTO)

1 year ago billbordi01 0

Shkurte Fejza është këngëtarja shumë e njohur dhe e pëlqyer kosovare.

Ajo përveç për me këngët e saj është e përfolur edhe për jetën e saj private, shkruan Billbordi.com

FOTO:

Po aq e përfolur sa ajo po bëhet edhe reja e saj, Erza.

Ajo u bë shumë e njohur dhe e dashur për publikun, për një kohë të shkurtër.

Në foton e fundit ajo po duket shumë bukur dhe janë flokët e gjata që morën tërë vëmendjen.

FOTO: