Loading...

Qëllojani, kjo a është Elvana Gjata apo Bora Zemani?

Share it

Secili njeri ka tipare të veçanta, të rralla dhe unike.

Rrallë mund të qëllojnë dy njerëz që ngjajnë krejtësisht me njëri tjetrin.

Ama, me trendin e operimeve estetike, mbushjeve me filler e botox, shumë femra ngjajnë shumë me njëra-tjetrën, shkruan Kosovarja.

Kështu po ndodh edhe prezantuesen Bora Zemani dhe këngëtaren Elvana Gjata.

Në këtë foto Bora duket identik si Elvana.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.