Loading...

Olsa dhe Bora befasojnë me fjalët për njëra tjetren

Share it

Bora Zemani ishte moderatorë në emisionin Përputhen për dy sezone.

E me autoren e emisionit Olsa Muhameti kanë krijuar shoqëri të fortë.

Në sezonën e fundit Bora nuk do jetë pjesë e Përputhen pasi mori përsipër një tjetër emision.

Olsa ka publikuar një foto me Borën duke shkruar fjalët më të mira për të ku edhe kjo i ka kthyer në të njëjtën mënyrë.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.