Loading...

Nëna e Bora Zemanit të lë pa fjalë, shikoni sa e bukur duket

Share it

Bora Zemani moderatore e ditëve të sotme, por edhe këngëtare e dikurshme.

Bora,tani e kuptuam se kujt i ka ngjarë. Nëna e saj Ermira paska një zë të mrekullueshëm, shkruan Kosovarja.

Zonja Ermira, përveç zërit të bukur i bie dhe kitarës për mrekulli duke e përshtaur me melodi.

Ajo la pa fjalë ndjekësit e së bijës.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.