Në përditshmëri kështu duken Shyhretja dhe Engji

2 months ago billbordi01 0

Shyhretja në të shumtën e kohës shihet me Engjin, pasi që të dyja kanë profesionin e njejtë.

Sigurisht, pak kohë të lirë që ka ajo e ndan edhe me personat e tjerë të familjes, duke shprehur lumturinë e madhe që ka me ta, shkruan “Kosovarja”.

Në një imazh të fundit, ajo ka publikuar një selfie pranë Engjit dhe djalit të vogël Lumit.

Vet buzëqeshja e këngëtares tregon lumturinë që ka pranë tyre.

FOTO: