Mikela shpërthen ndaj Erionit: Nuk je burrë

Teksa diskutohej takimi i Brunos me Mikelën, kjo e fundit përmendi dhe Erionin me të cilin nisi një debat.

Ajo tregoi se është ndjerë shumë keq nga kërcimi i tij me Anën dhe nuk bëri asnjë veprim që t’i kërkonte falje.

Më pas ajo i shkon në fytyrë dhe shpërthen ndaj tij.

E quan jo burrë për faktin se ai nuk interesohet për ndjenjat e saj.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.