Loading...

Me të mbetë sytë tek ajo, kështu dukej në adoleshencë Zhadja

Share it

Giovana Antonelli padyshim është njëra nga aktoret më të dashura braziliane.

Ani pse ka kohë të gjatë në botën e serialve dhe filmave, ajo për audiencën shqiptare u bë e njohur me rolin e Zhades nga seriali, Kloni.

Roli i saj bëri bujë të madhe në gjithë botën, pasi u interpretua shumë bukur nga aktorja braziliane duke u ciliësuar shumë origjinale.

Edhe sot e kësaj dite Zhadja luan në shumë seriale të tjera, të cilat kanë rezultuar shumë të suksesshme.

Por,a dëshironi te dini se si dukej ajo në adoleshencë?

Një bukuri e rralle, shikoni foton më poshtë.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.