Loading...

Më e bukur nusja në dasmë apo Remzie Osmani?

Share it

Këngëtarja Remzie Osmani kujdeset shumë që të duket sa më bukur në çdo dalje publike.

Ajo, është nga ato këngëtare që asgjë nuk ja lë rastit dhe punon gjithmonë me një plan, duke qenë përherë e kompletuar.

Siç tashmë dihet, Remzia grimohet e rregullohet vetë dhe ngjanë shumë bukur. Këngëtarja në këtë drejtim i beson ekskluzivisht dorës së saj, shkruan Kosovarja.

Këngëtarja e mirënjohur shkëlqen në të gjitha dasmat që këndon dhe shpesh duket akoma më bukur sesa nuset të cilave u këndon.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.