Loading...

Mbaron ‘Kepi i Tundimeve’, ja kush u shpall fitues dhe sa para fituan

Share it

11 konkurrentë kaluan së bashku ditët më të nxehta të verës në “Kepin e Tundimeve”.

Në një bashkëjetesë 20 ditore, shumë prej tyre ranë pre e tundimeve.

Nga 20 mijë euro, konkurrentët humbën 14 mijë euro gjatë ditëve të qëndrimit, për shkak se thyen rregullat.

Të vetmit që nuk thyen rregullat ishin Mateo dhe Greji, djemtë, pasi mësuan se janë fitues, ranë dakord që ta ndajnë shumë prej 6 mijë eurosh me të gjithë konkurrentët e tjerë.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.