Loading...

Lule Mustafa shkon fluturimthi deri në Mushtishtë

Share it

Motrat Mustafa kanë lindur e janë rritur në Mushtishtë, që është edhe vendi më i dashur për to.

Ato, kthehen gjithmonë me shumë kënaqësi në fshatin e tyre, nga ku kanë dalë mjaftë yje të këngës popullore, edhe Lulja, më e reja e motrave Mustafa ka lidhje tejet të fortë me vendin e saj, ku shkon fluturimthi gjithmonë.

Në këtë video të lënë në Insastory, shihet se si Lulja shkon me shpejtësinë e dritës deri në Mushtishtin e saj.

Dihet që Lule Mustafa është mjaftë e dhënë pas veturave dhe shpejtësisë./Kosovarja/

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.