Learta del me bë shopping me burrë dhe fëmijë, sjell imazhin me të ëmbël

1 month ago billbordi01 0

Learta Jakupi, është reja e Shyhrete Behulit.

Ajo është një grua shumë e zonja dhe është një nënë shumë e përkushtuar, shkruan ORAinfo.

Learta është biznesmene dhe e udhëheq një dyqan të fustaneve ku ka shumë suksese.

Ditën e zgjedhjeve Learta dhe Kushtrimi e kanë zgjedhur që të bëjnë shopping.

Të veshur me shumë shije, Learta ka sjell imazhen me të bukur të familjes së saj. /ORAinfo/

FOTO: