Kjo politikane e ka shkruar tekstin e hitit “Maturant” të Motrave Mustafa

13 hours ago billbordi01 0

Motrat Mustafa janë dyshja e famshme e muzikës folklorike dhe asaj popullore, që ja kanë dalë sukseshëm gjithmonë.

Ato kanë karrierë të gjatë me këngë hite, të njohura dhe të pëlqyera nga publiku i gjërë, shkruan “Kosovarja”.

Dyshja e kanë edhe një hit për maturantet, këngën me titull “Maturant”, e shndërrua në hit dhe tejet e dëgjuar kudo.

A e dinit që tekstin e kësaj kënge të mirënjohur e ka shkruar politikanja dhe ish deputetja Xhevahire Izmaku?

FOTO: