Kjo është lidhja që e mban akoma Tean e Përputhen me Kosovën

2 months ago billbordi01 0

Tea Trifoni u bë shumë e njohur nga “Përputhen”.

Por bionden shqiptare duket se diçka po e fikson në Kosovë.

Nuk është ish-i dashuri i saj Bearti, për diçka tjetër që Tea po fiksohet dhe që bën thirrje që të shfrytëzohet oferta e tyre që vlenë deri me 28 nëntor.

Sigurisht lidhja e marketingut.

VIDEO: