Loading...

Janë kopje e saj, këto janë vajzat binjake të Zhades

Share it

Nëse përmendet emri Zhade, menjëherë mendja të shkon te seriali Kloni, ishte telenovela braziliane ajo që i bëri për vetë një numër të madh adhuruesish anë e mbanë botës.

Ajo çka e bëri të veçantë këtë serial, ishte se e gjithë ngjarja që zhvillohej ishte e bazuar në ngjarje të vërtetë, prandaj kishte aq shumë shikueshmëri.

E njëra nga personazhet më të dashura ishte ajo e Zhades, rol ky i luajtur nga aktorja, Giovanna Antonelli.

Tani, sot te jeta e saj ka ndryshime të mëdha, sepse është bërë nënë e tre fëmijëve, një djali dhe dy vajzave binjake, shikoni se sa shumë i kanë ngjarë vajzat asaj./ORAinfo/

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.