Loading...

Ironizoi Borën, ndjekësit i kthehen kundër Beatrixit: Çmendje komshinjtë dhe pastaj u lidhe me ish-in e saj

Share it

Duket se ndjekësit e saj nuk kanë qenë aspak dakord me veprimin e fundit të Beatrix, në sektorin e komente ata kanë shprehur pakënaqësitë ndaj veprimit të këngëtares.

Të shumtë janë ata që i kujtojnë ‘feminizmin’ duke shkruar: ““Dua te jem nje shembull per te gjithe vajzat” hahahahhahahahahahhahahahahaha shembullin që po tregon”.

Të tjerë shkruajnë se ajo po sillet në mënyrë të papërshtatshme.

Të tjerë shkruajnë se dikur ajo mbështeti dashurinë e tyre dhe më pas u lidh me Donaldin: “Dmth tani more forcën dhe ironizon një vajzë që në fillim shkallove komshinjtë dhe pastaj u lidhe me ishin e saj. Bravo për arritjet”./panorama

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.