Loading...

Gjira bën një koment epik për veshjen e Ritës në Tiranë dhe lidhet me partnerin e saj

Share it

Koncerti i Rita Orës në Tiranë po vazhdon të komentohet akoma.

Ylli botëror krijoi një atmosferë të jashtëzakonshme në një koncert falas ku thuhet se u mblodhën rreth 400 mijë persona.

Por krahas performances Rita ra në sy edhe për veshjen unike me motive kombëtare, një koment epik lidhur me veshjen e saj e ka bërë edhe Gjira.

“Bravo Valdrin Sahitit. Bomi edhe mua do qesi gaçe, ta tranoj pak Alinë” – është shprehur ajo duke e pasur fjalën për bashkëshortin e saj.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.