Loading...

Erxhina gruaja e Milot Llalloshit meraklike e ngjyrës së zezë

Share it

Erxhina shumë herë shihet që bën përzgjedhje perfektë në paraqitjen fizike.

Ajo pothuajse në çdo imazh që publikon, nuk mungon në lajmet rozë, duke u komentuar për pozitivitetin që ka.

Në disa fotografi të fundit, shumicën e rasteve gruaja e Milotit shihet që ka përzgjedhur ngjyrën e zezë në veshje.

Sidomos, kur shfaqet me fustane dhe e rregulluar deri në detajin më të vogël ajo shkëlqen./kosovarja

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.