Loading...

Edi i Përputhen sjell foto me vëllaun, kaq bukur duken të dy

Share it

Eduard Kuci u bë i njohur me pjesëmarrjen në Përputhen.

Deklaratat e tij të forta e bën atë të komentohet shumë asaj kohë.

Edhe gjatë emisionit ka përmendur që ka një vëlla të vogël.

Derisa së fundmi publikoi një foto për ditëlindjen e tij dhe duken kaq bukur të dy.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.