Loading...

Dj Pm liston gjërat që nuk i pëlqejnë tek Sara

Share it

Pm dhe Sara, janë njëri ndër çiftet më të pëlqyera të publikut, ata po shijojnë lidhjen e tyre teksa nuk ngurojnë të ndajnë momente së bashku, ishte Sara, ajo e cila realizoi bisedë virtuale me ndjekësit e saj në ‘Instagram’.

Një nga pyetjet ishte “Çfarë nuk të pëlqen tek Sara”, përgjigje të cilën Pm e nisi me shaka duke thënë: Tek Sara nuk më pëlqejnë shumë gjëra.

“Nuk më pëlqejnë shumë gjëra, por njëra që nuk më pëlqen më shumë është që kur Sara, kur duam të bëjmë diçka edhe Sara është kundër, nuk bëhet.

Sara do të bëjë diçka që ne nuk na bëhet, ajo ia nis të qajë. Bën një fytyrë kështu, tkurret. Dhe ne duhet ta bëjmë. Ose na thirr policinë na thirr zjarrfikësen”, vazhdoi tutje ai./Lajmi/

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.