Loading...

Dhëndrit të Lutës i ndodhi e papritura në pushime

Share it

Kënga Haziri ka shijuar valët e detit, bashke me të dashurin e saj.

Çifti u paraqiten në rrjete sociale, teksa shihet shumë të dashuruar gjat pushimeve të tyre.

Ajo çka bie në sy se i dashuri i Këngës i kishte ndodhur e papritura pasi ishte djegur nga rrezet e diellit.

Tek pjesa e krahut dhe gjoksit, bukuroshi ishte skuqur.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.