Çfarë po ndodh sërish me qiftin, Albi dhe Alesia fjalosen keq në studio

2 weeks ago billbordi01 0

Emisioni “Përputhen” së fundi më tepër ka kaluar në debate, se sa në njoftime dashurie të vërteta.

Nga debatet më të fuqishme janë ato në mes Albit dhe Alesias, të cilët në fillim duket se po shkonin mjaftë mirë.

Por ishte pikërisht deklarata e Albit që ai ishte në emision vetëm për Alesian e cila ndryshoi tërësisht Alesian.

E pas këtij deklarimi në Prime, kjo e fundit thuajse ndryshoi rrënjësisht.

E natën e sotme të njëjtën janë përplasur aq keq sa vështirë kuptoheshin çfarë thonin nga të bërtiturat./Lajmi.net/

VIDEO: