Çfarë historie rrënqethëse fshihet pas “Numero Uno” të Gresës e Besianës?

2 months ago billbordi01 0

“Numero Uno”, i ka bërë bashkë motrat e njohura Gresa e Besiana Behluli, që erdhen për herë të parë në duet.

Kjo këngë që u lansua pak javë më parë, bëri mjaftë bujë për tekstin, melodinë dhe paraqitjen në vidoklip të tri motrave.

Por, a e dinit që ky krijim i Armend Rexhepagiqit dhe Aida Barakut trajton një temë mjaftë të ndjeshme?

Teksti i kësaj kënge flet për lidhjet abeuzive të cilat mund të jenë në dashuri, familje, shoqeri apo kudo.

VIDEO: