newszine

“Kam një vit pa u takuar me mamin”, historia e vajzës nga Fieri i bën të gjithë të qajnë në “T’ka mami yll”

1 week ago billbordi01 0
Dance Reality Show “T’ka mami yll” ka shkaktuar shumë emocione në ekranin e “ABC”. Ndonëse vetëm puntata e parë, protagonistët kryesorë të spektaklit, fëmijët kanë bërë që të preken jo vetëm mamat e tyre, por edhe të gjithë teleshikuesit. Rejana ishte e vetmja konkurente që nuk e kishte mamin si shoqëruese, pasi ajo jetonte në Read More

Kush ka lindur mes viteve 1950-1990 duhet ta lexojë patjetër këtë

3 weeks ago billbordi01 0
Ata që kanë lindur mes viteve 1950-1990 duhet ta lexojnë patjetër këtë. 1.Kur bridhnim në biçikletë nuk mbanim kokore. 2. Pinim ujë nga tubi i çezmës, dhe jo nga shishja me ujë mineral. 3.Kalonim orë të tëra duke ndërtuar karroca me kuzhineta dhe fatlumët që kishin pranë shtëpisë rrugë të rrëpirta, lëshoheshin, dhe në gjysmë Read More

Dhëndri në Turqi mbulohet me para, nuk hedh dot vallen (VIDEO)

4 weeks ago billbordi01 0
Një dhëndër në Turqi dukej sikur kishte veshur një kostum të dizenjuar me para në dasmën e tij. Ai e kishte të vështirë të lëvizte lirshëm i mbuluar nga paratë nga koka te këmbët. Të gjitha paratë ishin mbledhur nga “qokat” e dasmorëve në ceremoninë martesore, kryesisht miq dhe të afërm të çiftit. VIDEO: Siirt’teki Read More