newszine

Si t’ia zgjasni jetën baterisë së telefonit deri në 6 orë

3 weeks ago billbordi01 0
Shkencëtarët kanë gjetur një mënyrë për të zgjatur jetën e baterisë së telefonave apo tabletëve edhe për disa orë. Ata pohojnë se nëse përdoruesit vënë të dhënat e aplikacioneve të tyre të preferuara në shërbimet cloud, ata mund të zgjasin jetën e baterisë për rreth 60 për qind. Veglat do të identifikojnë pjesët të aplikacioneve Read More

WhatsApp tani do të funksionojë edhe pa internet

3 weeks ago billbordi01 0
WhatsApp do të sjellë një veçori të re, që do t’i lejojë përdoruesit të përdorin aplikacionin pa internet. Do të thotë që përdoruesit e Android dhe iOS, do të mund të hapin WhatsApp Web në desktop, edhe nëse telefoni celular nuk ka lidhje interneti. Megjithatë, për të aktivizuar këtë veçori, përdoruesit duhet të zgjedhin programin Read More

A e dini se nëse e rrotulloni iPhone, ju hapet ky opsion i fshehtë?

11 months ago billbordi01 0
Shumë përdorues të telefonave “iPhone” e përdorin atë në funksionin “Portrait Lock” (kyçje e ekranit) e kur bëhet fjalë për llogaritje matematikore askush nuk mendon të rrotulloj telefonin. Ndoshta disa prej jush e dinë që prej vitit 2008 në prezantimin e iOS 2 Apple ofron një makinë llogaritëse shkencore, mjafton vetëm të rrotulloni ekranin e Read More