newszine

Shenjat përmes të cilave mund ta dalloni nëse partneri po iu gënjen

9 months ago billbordi01 0
Sipas ekspertëve të gjuhës së trupit, ka disa shenja shumë delikate për t’u parë. Nëse partneri juaj fërkon hundën, prek qafën ose mbyll sytë, ka shumë të ngjarë që ai të mos ua thotë të vërtetën. Shumica prej nesh përdor pak gënjeshtra të bardha në jetën tonë të përditshme dhe kjo është disi e pranueshme, Read More

Si ta kuptoni që është koha e duhur për martesë?

9 months ago billbordi01 0
Ju mund të jeni shumë të lumtur në lidhje, por martesën mund ta shikoni si një përkushtim të madh. Shpeshherë një cift nuk e di se kur është koha e duhur që dashuria e tyre të kurorëzohet me martesë. Më poshtë mund t’i lexoni disa shenja që tregojnë që tashmë lidhja juaj është e gatshme Read More

8 mënyra të thjeshta për të zbardhur këpucët tuaja me produkte shtëpiake

11 months ago billbordi01 0
Preparatet e ndryshme për pastrmin e këpucëve nganjëherë janë të shtrenjta ose joefektive, prandaj këto truke pastrimi mund të ju kursejnë paratë dhe kohën. Këpucët e bardha janë pjesë e këpucëve që i pëlqejnë pothuajse të gjithë. Fatkeqësisht, meqenëse ato njollosen kaq lehtë, edhe nëse kujdeseni shumë për to, shumica prej nesh përfundon duke i Read More

Pse burrat pëlqejnë gratë me flokë të shkurtër

2 years ago billbordi01 0
Ideja që gratë me flokë të gjatë konsiderohen si një bashkëshorte më e dëshirueshme në sytë e burrave mbështetet prej dekadash nga kultura popullore dhe psikologjia evolucionare. Sidoqoftë, një studim sugjeron që flokët e shkurtër shoqërohen me aspekte të ndryshme të tërheqjes femërore. Gratë me flokë të gjatë shihen si “të shëndetshme” dhe “inteligjente”, ndërsa Read More

To be stylish today, everyday and forever

2 years ago billbordi01 0
All over the world we have milion peoples that are trending and like to be stylish everyday of the life, to wear stylish gardrobe and to be trending for all new things that have been launched all over the world. We present to you today 3 ways to be stylish in everyday of your life: Read More