newszine

Kjo është arsyeja pse ka një xhep të vogël në xhinse

7 months ago billbordi01 0
Pothuajse çdo palë xhinse që keni në shtëpi ka një xhep të vogël anash, por me siguri nuk e keni ditur se për çfarë shërben, transmeton Billbordi.com Steve Jobs dikur bëri shaka se xhepi ishte bërë për të përshtatur një iPod, por duke qenë se xhinset janë shekuj më të vjetër se këto mjete teknologjike, Read More

Për një lëkurë rinore ndërmerrni këta hapa

11 months ago billbordi01 0
Muajt ​​e vjeshtës janë të njohur për motin e bukur që karakterizohet me diell të bollshëm shoqëruar me temperatura të ftohta dhe të freskëta. Ju mund të mendoni se lëkura juaj natyrisht do të rrezatojë bukuri dhe shëndet në këto kushte të mrekullueshme, por realiteti është që moti i vjeshtës mund të jetë i vështirë Read More