newszine

Kjo është arsyeja pse ka një xhep të vogël në xhinse

10 months ago billbordi01 0
Pothuajse çdo palë xhinse që keni në shtëpi ka një xhep të vogël anash, por me siguri nuk e keni ditur se për çfarë shërben, transmeton Billbordi.com Steve Jobs dikur bëri shaka se xhepi ishte bërë për të përshtatur një iPod, por duke qenë se xhinset janë shekuj më të vjetër se këto mjete teknologjike, Read More

Shenjat përmes të cilave mund ta dalloni nëse partneri po iu gënjen

11 months ago billbordi01 0
Sipas ekspertëve të gjuhës së trupit, ka disa shenja shumë delikate për t’u parë. Nëse partneri juaj fërkon hundën, prek qafën ose mbyll sytë, ka shumë të ngjarë që ai të mos ua thotë të vërtetën. Shumica prej nesh përdor pak gënjeshtra të bardha në jetën tonë të përditshme dhe kjo është disi e pranueshme, Read More

Si ta kuptoni që është koha e duhur për martesë?

12 months ago billbordi01 0
Ju mund të jeni shumë të lumtur në lidhje, por martesën mund ta shikoni si një përkushtim të madh. Shpeshherë një cift nuk e di se kur është koha e duhur që dashuria e tyre të kurorëzohet me martesë. Më poshtë mund t’i lexoni disa shenja që tregojnë që tashmë lidhja juaj është e gatshme Read More

Për një lëkurë rinore ndërmerrni këta hapa

1 year ago billbordi01 0
Muajt ​​e vjeshtës janë të njohur për motin e bukur që karakterizohet me diell të bollshëm shoqëruar me temperatura të ftohta dhe të freskëta. Ju mund të mendoni se lëkura juaj natyrisht do të rrezatojë bukuri dhe shëndet në këto kushte të mrekullueshme, por realiteti është që moti i vjeshtës mund të jetë i vështirë Read More

8 mënyra të thjeshta për të zbardhur këpucët tuaja me produkte shtëpiake

1 year ago billbordi01 0
Preparatet e ndryshme për pastrmin e këpucëve nganjëherë janë të shtrenjta ose joefektive, prandaj këto truke pastrimi mund të ju kursejnë paratë dhe kohën. Këpucët e bardha janë pjesë e këpucëve që i pëlqejnë pothuajse të gjithë. Fatkeqësisht, meqenëse ato njollosen kaq lehtë, edhe nëse kujdeseni shumë për to, shumica prej nesh përfundon duke i Read More

Pse burrat pëlqejnë gratë me flokë të shkurtër

2 years ago billbordi01 0
Ideja që gratë me flokë të gjatë konsiderohen si një bashkëshorte më e dëshirueshme në sytë e burrave mbështetet prej dekadash nga kultura popullore dhe psikologjia evolucionare. Sidoqoftë, një studim sugjeron që flokët e shkurtër shoqërohen me aspekte të ndryshme të tërheqjes femërore. Gratë me flokë të gjatë shihen si “të shëndetshme” dhe “inteligjente”, ndërsa Read More

To be stylish today, everyday and forever

2 years ago billbordi01 0
All over the world we have milion peoples that are trending and like to be stylish everyday of the life, to wear stylish gardrobe and to be trending for all new things that have been launched all over the world. We present to you today 3 ways to be stylish in everyday of your life: Read More