newszine

Një ide e sallatës së shpejtë për iftar, shumë e shijshme (VIDEO)

1 year ago billbordi01 0
Sonte ne ju sjellim një ide se si të përgaditeni në shtepi një recetë të sallatës së shpejtë dhe të shijshme për iftar e cila do ju shoqëroj shpesh pasi edhe e lehtë për përgaditje. Përbërësit: 2 karota, 1 kastravec, 5 lug gjelles ajk e tharet (pavllak), 3 lug gjelles gjiz, krip. FOTO: Përgaditja e Read More