newszine

Nuk është uji me limon, këto janë lëngjet që të dobësojnë më shumë

4 weeks ago billbordi01 0
Uji me limon është sugjeruar si pija ideale për dikë që dëshiron të humbasë peshë, edhe realisht ka efekte nëse konsumohet rregullisht dhe i bazuar në një dietë. Megjithatë nuk është pija e vetme që ndihmon trupin në rënien e peshës. Tri pijet e tjera që ndihmojnë në humbjen e peshës në mënyrë të shëndetshme Read More

Po ushqeheni keq? Këto janë 6 shenjat që japin alarmin

2 months ago billbordi01 0
Buzë të thata, të çara apo me plagë në anë mund të jenë si pasojë e mungesës së vitaminës B. Goja dhe mishrat e dhëmbëve Mishra të gjakosur të dhëmbëve mund të sinjalizojnë mungesën e vitaminës C, gjuha e lemuar mungesën e vitaminës B dhe ulja e shqisës së shijimit mungesën e zinkut. Arsye të Read More

Ja çfarë ndodh me trupin tuaj kur e eliminoni qumështin tërësisht nga dieta juaj

4 months ago billbordi01 0
Përfitimet kryesore shëndetësore të konsumimit të qumështit përfshijnë forcimin e eshtrave dhe dhëmbëve. Sidoqoftë, ai është i rëndësishëm për fëmijët kur ata fillojnë të rriten. Të rriturit nuk kanë domosdoshmërish nevojë për qumësht për të mbajtur një jetë të shëndetshme, veçanërisht nëse e zëvendësojnë atë me ushqime të tjera që përmbajnë lëndë ushqyese thelbësore. “Bright Read More