newszine

Arsyeja e vetme pse nuk duhet ta hani bukën që ju shërbehet në restorant

4 weeks ago billbordi01 0
Shumë artikuj të botuar kohët e fundit, ju këshillojnë për kujdesin e madh që duhet të keni sa herë porositni ushqime në restorante, si dhe disa specifika për të dalluar ushqime si p.sh peshku. Këtë herë vjen një paralajmërim për të pasur kujdes për bukën që ju vjen në tryezë (falas) bashkë me ushqimin, nëse Read More

Mënyra më efektive si të hiqni dorë nga pirja e duhanit

4 weeks ago billbordi01 0
Shkencëtarët prej kohësh po kërkojnë përgjigjet për mënyrën më të mirë për të ndihmuar njerëzit të lënë duhanin. Shpesh, ka dy mundësi: Duke e lënë në mënyrë drastike, apo gradualisht këtë ves. Por kush prej tyre funksionon më mirë? “Mjaft njerëz besojnë se mënyra më e mirë për të lënë duhanin është reduktimi i sasisë Read More

Pse shishet kanë datë skadimi, kur uji nuk skadon?

2 months ago billbordi01 0
Uji i çezmës mund të ruhet dhe të konsumohet deri në 6 muaj me rrezik minimal të efekteve anësore, për sa kohë është ruajtur siç duhet (vend i freskët, i thatë dhe i errët). Ky ujë mund të ketë një shije pak më ndryshe me kalimin e kohës, që shkaktohet nga dioksidi i karbonit në Read More