Loading...

Category: Celebrity

Çfarë po festojnë Rita dhe Fidani?

Rita dhe Fidani janë ndër ciftet më të pëlqyera në estradën shqiptare. Dyshja janë mjaftë të komentuar në secilën paraqitje të tyrën. Ata janë mjaft aktiv me projekte të ndryshme [ … ]