Loading...

Brenda festës përrallore të ‘baby shower’ të Einxhel dhe Dagz

Share it

Prej ditësh Einxhel paralajmëron festën e zbulimit të gjinisë së bebes që pret.

Gjatë javës, ajo zbuloi se pos hallës Aurorë, pra motrës së Dagz, gjininë do ta dijë edhe prezantuesja e njohur Jona Spahiu.

Kjo shkaku i dekorit të eventit, realizuar nga kompania e Jonës.

E ky moment duket se ka ardhur.

Spahiu ka ndarë fotott e para nga dekori përrallor i vendit ku zë vend festa.

E bardha është ngjyra që dominon në ambientin mahnitës nga i cili do dalë lajmi i shumëpritur.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.