Bieta Sulo e thotë hapur, tregon se sa ishte rroga e parë që ka marrë në Top Channel

1 year ago billbordi01 0

Moderatorja e dashur për publikun, Bieta Sulo tregoi se puna e saj e parë ka qenë në “Top” dhe rroga e parë ishte 350 mijë lekë të vjetra.

“Unë e kam nisur në “Top Channel” para 15 vitesh dhe rroga e parë ka qenë 350 mijë lekë të vjetra”, u shpreh Bieta.

Kujtojmë se ajo prej kohësh është pjesë e pandashme e ekranit të “Top Channel”, me emisionin pasdites “Ftesë në 5”.