8 mënyra të thjeshta për të zbardhur këpucët tuaja me produkte shtëpiake

Preparatet e ndryshme për pastrmin e këpucëve nganjëherë janë të shtrenjta ose joefektive, prandaj këto truke pastrimi mund të ju kursejnë paratë dhe kohën.

Këpucët e bardha janë pjesë e këpucëve që i pëlqejnë pothuajse të gjithë.

Fatkeqësisht, meqenëse ato njollosen kaq lehtë, edhe nëse kujdeseni shumë për to, shumica prej nesh përfundon duke i lënë pas në dollap, raporton “BrightSide”, transmeton Billbordi.com

Ja disa teknika të lehta se si mund ti zbardhim këpucët brenda buxhetit:

Sodë buke dhe uthull e bardhë

Kripë deti dhe qumësht

Pastë dhëmbësh

Kripë deti dhe ujë me sapun

Amoniaku

Sodë buke dhe detergjent i rrobave

Limon me/ose limetë

Goma për laps

Leave a Reply

Your email address will not be published.